Mød os på VTM Summit 2023

Kom og få en demonstration af vores software til simulering af produktionsprocesser som f.eks. svejsning, formning og 3D Printing.

På stand C-4812 (overfor iSmart scenen) kan du møde Henrik Larsen og Henrik Møller. Kom og få en snak om dine udfordringer, og hvordan vi kan hjælpe dig.

SimEvolution tilbyder software og konsulentassistance til simulering af produktionsprocesser, som f.eks. svejsning, formning og 3D Printing.

Hos os starter digitalisering med simuleringer, der viser springback på emne og levetid på værktøj, temperaturforløb og kast ved svejsning eller deformation og crash ved 3D print. Desuden tilbyder vi konsulentbistand f.eks. indenfor styrkeberegning, CFD og Generativ design.

 

Oplev simulering af processer og produktionsmetoder

Simufact tilbyder brugervenlige løsninger til simulering af metalfremstillings processen, herunder 3D Printing af metaller, formning, svejsning, mekaniske og termiske sammenføjninger.

Interface og opsætning understøtter avanceret simulering, så du som maskinoperatør kan løse opgaven.

Simufact-softwareløsninger dækker et stort antal fremstillingsprocesser i metalbearbejdningsindustrien.

Kom forbi stand stand C-4812 og oplev, hvor nemt, det er at arbejde med Simufact.

Læs om Simufact her

Simulering af  Additive Manufacturing med APEX Generative

Additive Manufacturing (AM) er en relativt ny produktionsform, hvor plast- og metalemner fremstilles direkte ud fra CAD-data uden brug af en form. I stedet bruges forskellige metoder til at bygge produktet – lag på lag.

I starten blev AM primært brugt til visuelle prototyper, men i dag bruges det til letvægtsdele til fly og biler, proteser og medicinske implantater.

Brugen af Additive Manufacturing er først for nylig blevet accelereret på grund af forbedringer i fremstillingskapaciteten, reduktioner i omkostninger, større knowhow og forudsigelige værktøjer.

Besøg os på stand C-4812 og få en demonstration.

 

Book et møde

Ønsker du en demonstration, eller har du en udfordring, du ønsker at vende med os, er du velkommen til at booke et møde.

Henrik Larsen

CEO/Engineering Manager

smartphone+45 20 90 51 12

mailE-mail

Henrik Larsen

Henrik Møller

Application Engineer I FEA Specialist

smartphone+45 23 22 78 04

mailE-mail

Henrik Møller

keyboard_arrow_up